Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

За нас

Кристал Балкан РВД


КРИСАЛ БАЛКАН РВД

Ecocleaner (КРИСАЛ БАЛКАН РВД) е специалист в сферата на екологичното почистване и съвременната хигиена във всички сфери на човешката дейност.
Фирмата е създадена през 2002 година с цел производство и разпространение на екологични и безопасни почистващи препарати, от ново поколение с антиалергични и дезинфекциращи свойства, които създават стабилна и здравословна среда.
Мисията на компанията е да доставя иновативни решения повишаващи човешкото здраве и хигиена с отговорност и грижа към околната среда.
При нас ще откриете широка гама от препарати на водна, ензимна и бактериална основа, за бита, здравеопазването, хотелиерството, хранително-вкусовата промишленост, индустрията и животновъдството.

Продуктите са разработени и разделени в групи:

  • отделители на водна основа – ECONOMIC (характеристика и основни свойства)
  • на ензимна основа – ZYMBIOSE (характеристика и основни свойства)
  • на пробиотична (бактериална) основа – PROBIOTICS (характеристика и основни свойства)
  • препарати за пране

Тук можете да получите отговор на въпроси, които биха представлявали интерес за Вас.

Защо да използвам вашите препарати?

Защото са екологични, безопасни, безвредни, премахват неприятните миризми, не допускат развитие на алергии и създават здравословна микробиологична среда в дома и офиса.

Какво представляват PIP почистващите препарати?

Природата около нас е създала бактерии, които се явяват важен фактор за съществуването на много процеси на Земята. Всичко в природата е подложено на въздействието на бактериите. Те се явяват утилизатори – очистители на жизнените процеси на нашата планета. Умението да се подбират и използват положителни – непатогенни бактерии за колонизация на повърхностите доведе до създаване на нов клас продукти, а именно ПРОБИОТИЦИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ принадлежащи към род Bacillus на семейство Bacillacaea. Те се явяват най-мощното оръжие против замърсяването. В тяхната формула са включени ензими , бактерии и нехимични отделители. Тези три групи са обединени в един почистващ препарат PIP/BAC.

Колко често да използвам пробиотичните препарати?

Веднъж активирани „добрите бактерии“ работят 5-7 дни. Затова е добре да се почиства поне веднъж седмично. Правете такова количество разтвор, което да използвате до седмица.

В каква концентрация да направя работния разтвор на пробиотичните препарати?

Обикновено е достатъчна концентрация от 1%, тоест 10 мл. в до 1 литър топла вода с температура 40-50 С. При първоначално третиране или силно замърсена повърхност, можете да завишите концентрацията за направите голяма колония от „добри бактерии“.

За колко време ще ми стигне един флакон Allergy Free?

Eдин флакон Allergy Free 200 ml, обикновено е достатъчен за обработката на едно легло в продължение на 6 месеца. Нанасяйте в продължение на максимум 3 секунди от разстояние 30-50 см. над матрака.

За дезинфекция на какви повърхности мога да използвам Дезинфектанта и в каква концентрация?

Можете да дезинфекцирате всички видове повърхности, инструментариум и тъкани. Препоръчителна концентрация 1-2% (тоест 10-20 мл.в до 1 л.вода), с продължителност на експозицията 5-10 мин.

Как работи и се използва препарата ACID против варовик?

Препарата разтваря варовика от санитарен фаянс и санитарна арматура (хромирани кранове и принадлежности в контакт с вода). Нанесете на повърхността, изчакайте докато се разгради налепа, изплакнете или изтрийте. Не оставяйте да изсъхне. Ако варовиковият пласт е много плътен, повторете процедурата. Пръскайте/нанасяйте препарата от възможно по близко разстояние.

На каква основа са вашите обезмаслители?

Нашите обезмаслители от серия Икономик са на водна основа, безопасни за всякакви повърхности (включително и алуминий), безвредни за кожата, разграждат се до 28 ден в околната среда до 85%.

Как да различите нашите БЕЗВРЕДНИ почистващи препарати?

Всички пробиотични почистващи препарати са обозначени с етикет ЕcoFriendlyна опаковката. А в сайта ни имат зелен стикер – „Еко”. Те са създадени с мисъл за здравето на хората и домашните любимци. Освен това са напълно безопазни за всички почиствани повърхности и щадят природата.

Трябва ли да използваме ръкавици при почистване с препаратите със стикер ЕcoFriendly?

Препаратите със стикер ЕКО са разработени на базата на пробиотични бактери и ензими. Те са напълно БЕЗВРЕДНИ и безопасни към кожата и не причиняват алергични реакции при попадане върху нея. Затова няма нужда да използвате ръкавици или друго защитно облекло при почистване с тях.

Как правилно да почистваме с препаратите със стикер ЕcoFriendly?

Всеки от препаратите със стикер ЕКО има различно приложение и е подходящ за почистване на различни повърхности. Затова Ви препоръчваме преди да ги използвате да прочетете упътването на етикета.

Къде можете да закупите нашите екологични почистващи препарати в град Варна?

Заповядайте в магазина ни в град Варна – бул. Сливница 191, Варна 9027 България (срещу Мебелна палата Лазур, в двора на Информационно обслужване).

Или посетете обектите на нашите партньори:

– Интерматрак Варна – търговски център Явор, бул. „Република“𝟭𝟭𝟳.
– 3D Market – ул. „Д-р Пискюлиев“ №𝟮𝟬.
– Строителен хипермаркет Алати – бул. „Трети март” 𝟯𝟬𝗔.
–  МагазинМетро – ул. “Атанас Москов” №𝟮.

Препаратите са разпределени в сектори според нуждите на отраслите и нуждите на всеки клиент.

СВОЙСТВА НА ПРОДУКТИ

Екологични, безопасни и силно ефективни продукти с дезинфекциращ ефект.

КАТАЛОГ - ЗА БИТА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Тук може да намерите нашите фирмени каталози

ЦЕНОВА ЛИСТА

Тук може да разгледате актуалните ни оферти

ПРОДУКТИ

Тук може да намерите цялата ни гама екологични и безопасни препарати за почистване.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка