Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Пролетно почистване с Ecocleaner

Пролетно почистване с Ecocleaner

Началото на март е един от най-красивите периоди в цялата година. Природата се пробужда от дългия зимен сън, а с това и всичко около нас се обагря в различни цветове. Но нека да не забравяме, че този месец е най-подходящ за пролетно почистване. Щом стане въпрос за основно почистване на жилището, едва ли някой би могъл да Ви даде универсална формула, с която да спестите време и усилия. Затова запретнете ръкави и нека да започнем пролетта в чист и бляскав дом.
В тази статия ще Ви дадем основна информация как да оптимизирате пролетното почистване на дома си, на какви почистващи препарати да заложите и как да се справите с упоритите замърсявания. Ще Ви помогнем да спестите време и да завършите деня с усмивка на лицето. Защото Ecocleaner е Вашият верен помощник в борбата с бактериите и мръсотията.
Кои са проблемите, които можете да срещнете по време на пролетното почистване?
Според повечето хора, почистването на дамаските на мебелите са един от най-големите проблеми, пред които могат да се изправят. За тях петната от вино, червило и други различни замърсявания са изключително упорити и отнемат много от времето им. Истината е, че повечето зацапвания се почистват много по-лесно, когато са пресни. Например лекетата от вино трябва веднага да се посипят със сол и да се остави да попие. А когато платът изсъхне, солта трябва да се почисти. За съжаление, ако са престояли или засъхнали, ще Ви е необходима допълнителна помощ, за да се отървете от тях.

Ние Ви препоръчваме:

Spot – Напълно безопасен препарат, подходящ за отстраняване на петна от всякакви тъкани и текстилни повърхности. Отстранява щателно и бързо всички видове замърсявания

Spot - Препарат за петна

Освежаването на килимите са още едно нещо, което може да Ви забави и да Ви струва много усилия и нерви. Освен това обемните и тежките килими са трудно подвижни и се почистват трудно.

Ние Ви препоръчваме:

Carpet – За ръчно за почистване и пране на килими, мокети, дамаски и автомобилни тапицерии

Carpet - Препарат за пране на килими

Безопасен почистващ препарат за пране на текстил. Добре прониква в материята и отделя замърсяванията в дълбочина. Освежава цветовете.
Друг често срещан проблем е почистването на натрупания прах и мръсотията по прозорците. Много хора, просто ги забързват отвътре с влажна кърпа, но това въобще не е ефективно за премахването на замърсяванията. Освен така стъклените повърхности още повече се замазват.

Препоръчваме Ви:

Glass – За почистване на стъкла и огледала

Glass - Препарат за почистване на стъкла

Той е безопасен и безвреден препарат за стъклени повърхности с висока почистваща и обезмасляваща способност. Антистатик. Не съдържа спирт.

Надяваме се, отново да сме Ви били полезни и поне малко да сме Ви помогнали да се справите по-бързо с пролетното почистване. Ако се нуждаете от още съвети, можете да разгледате предишните ни статии или да посетите нашия магазин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка