Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Полезни съвети за почистване баня и тоалетна

1 стъпка

Уверете се, че сифоните на ваната, душ кабината или на пода на банята са отпушени и позволяват свободно изтичане на водата.

Как да почистим (дезинфекцираме) плочките и фугите?

За да хигиенизирате и постигнете една продължителна и естествена дезинфекция на покритите с плочки стени на санитарните помещения, използвайте пробиотичния почистващ препарат ЕCOCLEANER. Можете да използвате и друг изключително добър препарат с добавен амоняк LIMPIATODO AMONIACAL.

Предварително подгответе разтвор с указаната на етикетите концентрация. Налейте готовият работен разтвор в пулверизатор или в съд по Ваш избор. Нанесете върху плочките с помпа, домакинска гъба или мека кърпа. Позволете на препарата да разгърне своето почистващо действие, като го оставите да престои 5 – 10 минути.

Обърнете специално внимание на ъглите и фугите. Ако са силно замърсени, обработете с четка. Не използвайте твърде абразивни гъби, за да не нараните гланца на плочките. Отмийте отделените замърсявания с подвижния душ или избършете с влажна кърпа, и накрая подсушете.

За почистване на мухъл, черни фуги и дезинфекция, можете да използвате биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ. За целта направите разтвор с указаната на етикета концентрация.

Нанесете дезинфектанта равномерно по повърхностите, оставете 5 – 10 минути да разгърне своето почистващо и бактерицидно действие, разтъркайте, изплакнете и накрая подсушете.

Ако искате само дезинфекция на плочките и фугите, можете да използвате препарата ДЕЗИНФЕКТАНТ готов за употреба.

 

2 стъпка

Как да почистим ваната, душ кабината и мивката?

За постигане на перфектно измиване на вани от акрил или фибростъкло е задължително да не се използват твърде абразивни домакински гъби или други агресивни почистващи средства. Те не само нарушат цялостта на емайла, но и нарушават добрия им външен вид.

Затова препоръчваме използването на пробиотичния почистващ препарат ЕCOCLEANER. Той почиства и обезмаслява перфектно повърхностите, прочиства канализационните тръби като разгражда естествените наслагвания от сапунена пяна по тях и отстранява неприятните миризми.

Можете да използвате и LIMPIATODO AMONIACAL – силно концентриран препарат с добавен амоняк. Той почиства и перфектно хигианизира всички покрития.
С пробиотичните препарати се постига една естествена и постоянна дезинфекция, т.е. отсъствие на болестотворни бактерии.

Независимо кой препарат ще си изберете, предварително си подгответе разтвор с указаната на етикета концентрация. Налейте готовия работен разтвор в пулверизатор или в съд по Ваш избор. Нанесете го по вътрешните и външните стени, на ваната, душ кабината, умивалника и смесителната батери. За целта можете да използвате пулверизатор, домакинска гъба или мека кърпа.

Позволете на препарата да разгърне своето почистващо действие, като го оставите да престои 5 – 10 минути. Отмийте отделените замърсявания с подвижния душ или избършете с влажна кърпа, и накрая подсушете.

За премахване на варовик по смесителните батерии, плочките и тоалетната чиния Ви препоръчваме да използвате препаратите ACID и ACID super. Те са специално предназначени за отстраняване на варовик от санитарен фаянс и метални повърхности.

Нанесете избрания препарат върху смесителните батерии, където обичайно се натрупват най-много варовикови отлагания. Оставете препарата да престои около 5 минути, за да свърши своята работа. След изтичане на указаното време, разтъркайте третираните повърхности и изплакнете с вода. При по-плътни наслагвания, повторете процедурата до пълното им отстраняване.

За почистването и дезинфекцирането на ваната и душ кабината можете да използвате и биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ.

Направите разтвор с указаната на етикета концентрация. Нанесете дезинфектанта равномерно по повърхностите, оставете 5 – 10 минути да разгърне своето почистващо и бактерицидно действие. Разтъркайте, изплакнете и накрая подсушете.

За дезинфекция на плочките и фугите можете да използвате и препарата ДЕЗИНФЕКТАНТ готов за употреба.

 

3 стъпка

Как да почистим и дезинфекцираме тоалетната чиния и бидето?

Нанесете по вътрешния ръб на тоалетната чиния, където в налепите се задържат най-много бактерии, почистващ препарат WC Gel. С помощта на четка за тоалетна разнесете по цялата повърхност на гърнето, включително и тази, която остава под нивото на водата. Оставете препарата да престои 10-15 минути, разтъркайте с четка и изплакнете.
За почистване и премахване на варовика и уринния камък от тоалетна чиния можете да използвате и препаратите ACID и ACID super. Нанесете по вътрешния ръб на тоалетната чиния. Оставете препарата да престои, колкото е възможно по-дълго, за да разгради варовика. Разтъркайте цялата повърхност на гърнето, включително тази, която остава под водата и изплакнете.

За дезинфекцирането на тоалетната чиния, бидето и повърхносрите около тях можете да използвате биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ. Ако се спрете на този препарат, направите разтвор с указаната на етикета концентрация. Можете да използвате и препарата ДЕЗИНФЕКТАНТ готов за употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка