Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Полезни съвети за почистване баня и тоалетна

PIP Sanitary Cleaner – пробиотичен за всички повърхности
Препарат за болници и хосписи
Ecocleaner – за подове, бани и WC, с пробиотични бактерии
Acid – варовикови отлагания върху санитарен фаянс

1 стъпка

Уверете се, че сифоните на ваната, душ кабината или на пода на банята са отпушени и позволяват свободно изтичане на водата.

Как да почистим (дезинфекцираме) плочките и фугите?

За да хигиенизирате и постигнете една продължителна и естествена  дезинфекция на покритите с плочки стени на санитарните помещения, използвайте пробиотичните почистващи препарати  PIP SANITARY CLEANER или  ЕCOCLEANER. Предварително си подгответе разтвор с указаната на етикета концентрация. Налейте готовият работен разтвор в пулверизатор или в друг (по ваш избор) съд. Нанесете на плочките с помпа, домакинска гъба или мека кърпа (по начин, който ви е удобен). Позволете на препарата да разгърне своето почистващо действие, като го оставите да престои  5 – 10 минути. Обърнете специално внимание на ъглите и фугите. Ако са силно замърсени, обработете с четка, но не използвайте твърде абразивни гъби, за да не нараните гланца на плочките. Отмийте отделените замърсявания с подвижния душ или избършете с влажна кърпа, и накрая подсушете.

За почистване на мухъл , черни фуги и дезинфекция, можете да използвате биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ.  Направете  разтвор с указаната на етикета концентрация, разнесете течността равномерно по цялата повърхност, оставете 5-10 минути да разгърне своето почистващо и бактерицидно действие, разтъркайте, изплакнете и накрая подсушете.

 

2 стъпка

Как да почистим ваната / душ кабината?

За постигане на перфектно измиване вани от акрил или фибростъкло е задължително да не се използват твърде абразивни домакински гъби или други агресивни почистващи средства, тъй като може да се наруши целостта на емайла (да се надраскат).

За това препоръчваме използването на пробиотичните почистващи препарати  PIP SANITARY CLEANER или  ЕCOCLEANERкоито почистват и обезмасляват перфектно повърхностите, прочистват канализационните тръби, като разграждат естествените наслагванияот сапунена пяна по тях и отстраняват неприятните миризми. С пробиотичните препарати се постига една  естествена  и постоянна дезинфекция (отсъствие на болестотворни бактерии).

Предварително си подгответе разтвор с указаната на етикета концентрация. Налейте готовия работен разтвор в пулверизатор или в съд по ваш избор. Напръскайте вътрешните и външните стени на ваната/душ кабината и смесителната батерия с разтвор от препарата, или нанесете с домакинска гъба или мека кърпа. Разнесете течността равномерно по цялата им повърхност. Позволете на препарата да разгърне своето почистващо действие, като го оставите да престои  5 – 10 минути.

За почистването и дезинфекцирането на ваната и душ кабината можете даизползвате и  биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ. Направете  разтвор с указаната на етикета на препарата концентрация, напръскайте вътрешните и външните стени на ваната/ душ кабината, оставете 5-10 минути да разгърне своето почистващо и бактерицидно действие, разтъркайте, изплакнете и накрая подсушете.

Препоръчваме ви, за премахване на варовик по крановете, смесителните батерии, плочките и тоалетната чиния да използвате препарата  ACID.

ACID – препарат за отстраняване на варовик от  санитарен фаянс и метални повърхности.

Нанесете върху смесителната батерия на ваната, където обичайно се отлага най-много котлен камък и сапунена пяна. Оставете препарата около 5 минути, за да осъществи своето почистващо действие. След изтичане на указаното време, разтъркайте третираните повърхности и изплакнете с вода. При по-плътни наслагвания, повторете процедурата до пълното отстраняване на замърсяванията.

 

3 стъпка

Как да почистим и дезинфекцираме тоалетната чиния?

Нанесете върху вътрешния ръб на тоалетната чиния, където в налепите се задържат най-много бактерии, почистващ препарат. С помощта на четка за тоалетна разнесете по цялата повърхност на гърнето, включително тази, която остава под водата. Оставете препарата да престои 10-15 минути за осъществяване на измиване и дезинфекция.

За тази процедура можете да използвате няколко препарата. Можете да почистите с пробиотичните почистващи препарати PIP SANITARY CLEANER или ЕCOCLEANER, и с биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ.

С разтвор от същите препарати почистете седалката, задната страна на гърнето, пиедестала и казанчето.

За почистване и премахване на варовика и уриния камък от тоалетна чиния препоръчваме препарата ACID. Нанесете върху вътрешния ръб на тоалетната чиния.  Оставете препарата да престои, колкото е възможно по-дълго за да разгради варовика, разтъркайте цялата повърхност на гърнето, включително тази, която остава под водата и изплакнете.

Периодично при почистването на тоалетната чиния редувайте препаратите  PIP SANITARY CLEANER / ЕCOCLEANER или биоцидния препарат Икономик ДЕЗИНФЕКТАНТ с препарата ACID – за премахване на варовика.

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка