Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Полезни съвети за Коледно почистване

Ако четете тези редове, значи отново наближава любимия на малки и големи празник – Коледа. Вероятно и Вие като нас сте заети да търсите перфектните подаръци за Вашето семейство, роднини и приятели. Трябва да помислите и как да украсите дома си, за да внесете онова неповторимо празнично настроение.

Всичко това звучи толкова страхотно, че едва ли Ви се иска да се сещате за домашните си задължения. Но независимо дали Ви харесва или не, „Коледното почистване” е задължително преди празниците.

Ако почистването в този натоварен период Ви се струва непосилно, ние от Ecocleaner ще Ви помогнем с няколко практични и полезни съвета.

Нека да започваме! Преди да запретнете ръкави, обиколете къщата си и отбележете кои са най-замърсените и проблемни зони, на които трябва да обърнете внимание.

Започнете с кухнята!

Може това занимание да Ви се струва безсмислено, защото само след няколко дни ще се впуснете в незабравими кулинарни изживявания. Когато искате да получите перфектни резултати, е задължително да се погрижите за чистотата на електроуредите и повърхностите.

Първата стъпка е да се погрижите за всички повърхности.

Препоръчваме Ви Home Office Hotel – универсален обезмаслител. Това е мултифункционален почистващ препарат, подходящ за всички видове гладки повърхности като PVC, пластмаса, дърво, керамика, стъклокерамика, текстил, метал и други.

С него можете много лесно да отстраните замърсяванията и да почистите в дълбочина.

Втората стъпка е да почистите хладилника и електроуредите.

Съветваме Ви да използвате Kitchen G5 – обезмаслител за кухненско оборудване. Това е почистващ гел, който е идеален за фурни, грилове, фритюрници, въздухопроводи, техническо оборудване и други силно замърсени повърхности.

Продължете с почистване на всички килими и подови повърхности във Вашия дом.

Нашите специалисти Ви съветват първо да забършете праха от всички мебели по стаите, а след това да пуснете прахосмукачка. Когато го направите, можете да преминете към почистване на килимите и дамаските.

Използвайте Carpet ръчно – за почистване и пране на килими, мокети и дамаски. Това е напълно БЕЗОПАСЕН и безвреден препарат, който е специализиран за ръчно почистване и изпиране на килими, мокети и дамаски.

След като се погрижите за тях, можете да преминете към подовите повърхности. Ние Ви препоръчваме Floor ръчно – препарат за всички видове подови настилки.

Това е силно концентриран и безвреден препарат за ежедневно ръчно почистване на твърди подови настилки – теракот, гранитогрес, мрамор, мозайка, паркет, ламинат, балатум и други. Най-голямото му предимство е, че отстранява щателно и ефективно замърсяванията. Има приятен аромат на бор или лимон.

Завършете с почистване на банята и тоалетната.

Това е може би най-трудната зона за почистване. Последователността, която Ви препоръчваме е следната:

 • Отпушване на сифоните, за да може водата да се оттича свободно.
 •  Почистване на плочките и фугите с Ecocleaner или LIMPIATODO AMONIACAL.
 •  Почистване на ваната, душ кабината и мивката с Ecocleaner или LIMPIATODO AMONIACAL.
 • Премахване на варовика по санитарния фаянс с ACID или ACID super.
 • Почистване на тоалетната чиния и бидето с WC Gel, ACID или ACID super.

Можете да намерите точната последователност, предимствата и как да използвате нашите препарати в „Почистване на банята и тоалетната”. Там ще откриете много полезна информация, която ще Ви помогне да почистите ефективно банята и тоалетната си.

Не пропускайте да разгледате и нашия онлайн магазин. Надяваме се в него да откриете своите нови почистващи препарати, които да Ви помогнат да спестите много време и усилия от Коледното почистване.

2 Replies to “Полезни съвети за Коледно почистване”

 1. Александър Петров

  Reply

  Страхотна статия! Много ми помогна покрай празниците.

 2. Асен Росенов

  Reply

  Благодаря на тази статия, беше много по-лесно да се подготвя за Коледа. Особено бях хубаво изненадан от съветите за ефективно почистване на елхите и украсата. Това ми помогна да спестя страхотно много време и да се фокусирам на подготовката на сладкишите и другите дейности, които са важни за мен по време на тази специална празник. Благодаря ви от душа за този полезен ресурс!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка