Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Почистете фугите между плочките с Еcocleaner

Често се фокусираме върху цялостното почистване на банята и не обръщаме внимание на малките детайли. Губи време, за да почистим мивката, душа и ваната, но забравяме фугите между плочките. А точно там се събират най-много прах и мръсотия. Друг проблем е, че ако не проветрява често, между плочките започва да се образува мухъл.

Не искате да прекарате целия ден в чистене? В тази статия ние от Ecocleaner ще Ви дадем няколко съвета как да се справите по-бързо.

Тайната на блестящите плочки и чистите фуги е постоянството. И не, не трябва да миете, четкате и изплаквате всеки ден, за да постигнете този резултат. Тук важно е да изберете правилния продукт и техника за почистване. И така ще можете да си позволите да почиствате плочките и фугите веднъж на 10 дена.

Почистете фугите между плочките с Еcocleaner

Важно е да отбележим, че има значителна разлика в почистването на нови плочки и на такива, окито са били интензивно използвани и излагани на различни почистващи препарати.Новите плочки ще се нуждаят от значително по-малко старание от Ваша страна. И при правилна поддръжка ще можете да ги запазите в добър вид много време. Старите плочки могат да имат остатъчни замърсявания, които не са били премахнати. В този случай, дори да ги почистите старателно няма да можете да заличите изхабяването.

Съветваме Ви – НЕ използвайте почистващи препарати, които не са предназначени за плочките и фугите. Например много лоша идея е да използвате веро като универсален препарат. Вместо това заложете на продукти, които са специално създадени за целта.
Най-добрите препарати могат да премахнат всякакви замърсявания, които са полепнали по плочките и фугите. Те НЕ увреждат повърхността и са напълно БЕЗВРЕДНИ за здравето на хората и природата.

За да хигиенизирате и постигнете една продължителна и естествена  дезинфекция на плочките и фугите Ви препоръчваме пробиотичните почистващи препарати  Pip Sanitary Cleaner  и  Еcocleaner.

За отстраняване на мухъла по плочките и фугите Ви препоръчваме Анти Мухъл.

Свръжете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате нужда от професионален съвет или имате допълнителни въпроси относно използването на препаратите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

10 − five =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка