Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Почистете фугите между плочките с Еcocleaner

Почистете фугите между плочките с Еcocleaner

Често се фокусираме върху цялостното почистване на банята и не обръщаме внимание на малките детайли. Губи време, за да почистим мивката, душа и ваната, но забравяме фугите между плочките. А точно там се събират най-много прах и мръсотия. Друг проблем е, че ако не проветрява често, между плочките започва да се образува мухъл.

Не искате да прекарате целия ден в чистене? В тази статия ние от Ecocleaner ще Ви дадем няколко съвета как да се справите по-бързо.

Тайната на блестящите плочки и чистите фуги е постоянството. И не, не трябва да миете, четкате и изплаквате всеки ден, за да постигнете този резултат. Тук важно е да изберете правилния продукт и техника за почистване. И така ще можете да си позволите да почиствате плочките и фугите веднъж на 10 дена.

Почистете фугите между плочките с Еcocleaner

Важно е да отбележим, че има значителна разлика в почистването на нови плочки и на такива, окито са били интензивно използвани и излагани на различни почистващи препарати.Новите плочки ще се нуждаят от значително по-малко старание от Ваша страна. И при правилна поддръжка ще можете да ги запазите в добър вид много време. Старите плочки могат да имат остатъчни замърсявания, които не са били премахнати. В този случай, дори да ги почистите старателно няма да можете да заличите изхабяването.

Съветваме Ви – НЕ използвайте почистващи препарати, които не са предназначени за плочките и фугите. Например много лоша идея е да използвате веро като универсален препарат. Вместо това заложете на продукти, които са специално създадени за целта.
Най-добрите препарати могат да премахнат всякакви замърсявания, които са полепнали по плочките и фугите. Те НЕ увреждат повърхността и са напълно БЕЗВРЕДНИ за здравето на хората и природата.

За да хигиенизирате и постигнете една продължителна и естествена  дезинфекция на плочките и фугите Ви препоръчваме пробиотичните почистващи препарати  Pip Sanitary Cleaner  и  Еcocleaner.

За отстраняване на мухъла по плочките и фугите Ви препоръчваме Анти Мухъл.

Свръжете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате нужда от професионален съвет или имате допълнителни въпроси относно използването на препаратите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

17 − two =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка