Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

По-чисто и свежо пране с Еcocleaner

По-чисто пране с еко препарати от Ecocleaner

Прането – досадно занимание, с което рано или късно трябва да се заемете. На всички поне веднъж ни се е налагало да се сблъскваме с упоритите замърсявания по нашите дрехи и тези на децата ни. Точно и заради това изборът на правилния перилен препарат е толкова важен. Той не трябва да се справи с изпирането на мръсното пране, но и да отстрани неприятните миризми и замърсяванията.

Затова в тази статия ще разгледаме един от най-големите проблеми на домакините, а именно – изборът на перилен препарат. Но ние няма да Ви обясняваме разликата между различните видове, а ще обърнем внимание на съдържанието.

Много хора се затрудняват, когато им се налага да избират прах за пране. Това се дължи не само на разнообразието от търговски марки и видове препарати. Но и настремежа на производителите на предложат всичко необходимо и то само в един единствен продукт. Така можете да откриете много перилни препарати с приятен аромат, премахващи всички петна и избелващ ефект.

Затова и често потребителите не се заглеждат в това, което купуват. Но това е първата съществена грешка. Защото ако погледнете съдържанието ще забележите съставки като диоксин, избелващи агенти, пенообразуващи агенти и фосфати.

Например е доказано, че диоксинът вреди на имунната система и може да доведе дори до смущения в нервната система. А пенообразуващите агенти са толкова вредни за здравето и околната среда, че в някой страни е забранено използването им в перилните препарати.

Каква е алтернативата?

Ние Ви препоръчваме: Гел за пране – Lora Paris.

Препарат за пране на килими

Подходящ за бяло и цветно пране. Неговата формула е изработена на базата на изцяло натурални съставки. Това го прави подходящ не само за детско пране, но и за хора с алергии и чувствителност към фосфати.

Изберете по-добрия перилен препарат с Ecocleaner!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

8 − five =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка