Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Limpiatodo amoniacal – препарат на амонячна основа

4.98 лв.

Безценен в ежедневното почистване за всички области: бани кухни и т.н., както и за всички видове повърхности, мозайка, фаянс, камък, керамика, гранитогрес и др.

Product Details

Обем: *

За Limpiatodo amoniacal - препарат на амонячна основа

Благодарение на комбинираното действие на почистващи вещества и амоняк моментално разтваря упорити замърсявания, като хигиенизира и е безценен в ежедневното почистване  за всички области:  бани  кухни и т.н., както и за всички видове повърхности, мозайка, фаянс, камък, керамика, гранитогрес и др.

Почиства до блясък стъклени и всички миещи се повърхности.

Начин на употреба: Нанесете директно с мека кърпа, гъба, четка или моп.  Препарата позволява разреждане.  Разредете 1 част от продукта с 3 до 5 части вода в зависимост от зоната за почистване.

Състав:  Анионни повърхностно активни вещества 5% -15%. Нейоногенни повърхностно активни вещества <5%, амоняк. Съдържа също: бензил изотиазолинон, парфюм.

Съдържа 1,2, бензизотиазол-3-он, 1,2-бензизотиазол-312Н1-он. Може да предизвика алергична реакция.

Внимание. Причинява сериозно дразнене на очите. Измийте ръцете старателно след работа. Носете предпазни очила. В СЛУЧАЙ НА КОНТАКТ С ОЧИТЕ: изплакнете внимателно с вода за няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако носите такива и е лесно. Изчакайте и ако дразненето на очите продължава се консултирайте с лекар.

Не поглъщайте. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. В случай на инцидент се консултирайте с Медицински център по токсикология.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Limpiatodo amoniacal – препарат на амонячна основа“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *