Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

CitriSurf® 2250-за пасивация на продукти от неръждаема стомана.

58.80 лв.

обем *

За CitriSurf® 2250-за пасивация на продукти от неръждаема стомана.

CitriSur 2250

Технически данни:

Описание: CitriSurf 2250 е висококачествена смес от химикали, разработена за почистване и пасивация на продукти от неръждаема стомана. CitriSurf 2250 е специално разработен, за да осигури евтино и ефикасно отстраняване на замърсители и на всякакъв вид свободно желязо от повърхността на повечето видове неръждаема стомана. Особено е ефикасен при феритна и мартензитна неръждаема стомана.

Приложение: За да се постигнат найдобри резултати, частите, които ще се пасивират трябва да бъдат почистени изцяло, за да се премахнат големите натрупвания на масло или грес с подходящ почистващ разтвор преди прилагането на CitriSurf. Всякакъв вид оборудване, бъркачки, резервоари и помпи трябва да бъдат почистени и подсушени преди смесването на разтвора CitriSurf . Сам по себе си CitriSurf е отличен почистващ препарат за редица процеси на почистване и пасивиране, но изисква предварително почистване на тежките замърсявания, за да се удължи работния живот на ваната.

CitriSurf 2250 трябва да се смеси с чиста вода в съотношение 1 част CitriSurf 2250 с от 5 до 10 части вода по обем, за да се напълни изпозлвания резервоар така, че напълно да покрие всички части, които ще бъдат подложени на обработка. За изработването на всички резервоари и уреди, които се изпозлват в CitriSurf ваните, трябва да се изпозлват полипропилен, неръждаема стомана 316 или техни еквиваленти. Горещо се препоръчва разклащането на разтвора в резервоара, за да се постигнат оптимални резулатти.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CitriSurf® 2250-за пасивация на продукти от неръждаема стомана.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *