Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Какво не знаете за за перилните препарати?

Какво не знаете за за перилните препарати?

Прането на пране е проста и ясна задача, за която повечето хора изобщо не се замислят. Но знаете ли, че перилните препарати, които всеки ден виждате по рекламите, съдържат редица алергени и химикали?

Ако се вгледате внимателно етикетите на стандартните перилни препарати ще забележите предупреждението, че трябва да избягвате директен контакт с кожата. Причината е, че те съдържат детергенти, които предизвикват дразнене на кожата. Тези вещества не се измиват при изплакване и могат да се абсорбират от кожата, ставайки причината за появата на алергични реакции.

След последното изплакване, перилните препарати остават във водата, използвана за прането. Тя отива в канализирация и от там – в околната среда. За фосфатите и сулфатите, използвани в добре познатите перилни препарати е доказано, че влияят негативно на екоститемите. Причината е, че тези вещества не са естествени и много растения и животни НЕ могат да обработват химикалите, съдържащи се в перлните препарати.

Каква е алтернативата?

Препоръчваме Ви винаги да четете етикетите на препаратите, които купувате. За да нямате кожни раздразнения и алергични реакции, сулфатите и фосфатите трябва да със съдържание 5% или по-малко.

При възможност винаги избирайте екологични почистващи препарати. За разлика от стандартните, те се грижат не само за здравето на Вашето семейство, но и за природата.

Направете първата крачка към промяната с Ecocleaner. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате въпроси относно нашите продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка