Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Как да се справите с неприятните миризми в кухнята

неприятни миризми в кухнята

Домът е нашето царство и място, в което готвим, прекарваме времето си и живеем. Неприятните миризми са неизбежни и понякога, колкото и да чистите, те продължават да Ви притесняват.

На първо място е изключително важно да установите източника на неприятната миризма. Причината за появата й може да е различна – от престоял боклук до мухъл, който се е появил зад електроуредите или мебели и не сте го открили навреме.

Чудите се как да се справите? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви дадем още няколко съвета, с които можете да създадете здравословна среда на живот у дома.

Кухнята е най-използваната стая у дома, особено ако имате малки деца и се очаква да им приготвяте храна всеки ден. Това означава, че ежедневно през Вашата кухня преминават множество отпадъци, които понякога забравяте да изхвърлите. Те могат да останат на работните повърхности или в кошчето и да развият особено неприятен аромат.

За почистване на всички кухненски повърхности, включително и шкафове, Ви препоръчваме – Home Office Hotel.

Ако почистите кошчето и повърхностите, но миризмата си остане,  време е да погледнете към хладилника, кухненската печка и абсорбатора. Те са едни от най-използваните електроуреди в домакинствата. Затова  в тях може да се задържи неприятен аромат и дори смесване на миризми от различни храни и ястия.

За почистване на кухненската печка Ви препоръчваме – KITCHEN G5, за хладилника – Home Office Hotel, а за абсорбатора – Zymbiose Liquid.

Почистихте всички повърхности и електроуреди в кухнята, но все още усещате лошите миризми? Време е да почистите пода и зад електроуредите.

В много от случаите, отпадъците попадат в най-недостъпните и скрити  ъгли и остават незабелязани.

За пода Ви препоръчваме – Еcocleaner или Floor.

Не пропускайте да проверите и за мухъл! Може да се разпространи  независимо колко често почиствате или проветрявате. Ако откриете мухъл, Ви препоръчаме да използвате препарат – Икономик Анти Мухъл.

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни при почистване на кухнята. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви дадем още полезни съвети за почистването на дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

eighteen + 17 =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка