Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Как да почистите след домашните любимци?

Почистване след домашните любимци, Ecocleaner

Имате домашни любимци, които правят почистването мисия невъзможна? Искате да обезмирисите и дезинфекцирате замърсените от тях повърхности?

Вече не е необходимо да сменяте хиляди препарати и да правите основно почистване всеки ден. Ние от Ecocleaner можем да Ви помогнем не само да почистите, но и да ухае домът Ви на свежест.

Чудите се как да го постигнете? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви споделим съветите на нашия екип за почистване след домашните любимци.

Първата стъпка е винаги да имате подходящи препарати, които да почистват, обезмирисяват и дезинфекцират замърсяванията. Ако ги подберете правилно, те ще се справят и с най-упоритите замърсявания с лекота, БЕЗ да влагате всичките си сили в почистването.

Ние Ви препоръчваме да НЕ залагате на стандартните почистващи препарати. В тяхното съдържание присъстват не само редица алергени, но и много вредни вещества. Освен това, те не са предназначени за почистване на замърсявания, оставени от животните и не могат да отстранят неприятните миризми.

Втората стъпка е да не започвате да чистите хаотично. Най-добрият вариант е да не позволявате на домашния Ви любимец да Ви разсейва. Ние Ви препоръчваме да го преместите в друга стая, за да можете да почистите на спокойствие.

Започнете с Cat & Dogs – безопасен и безвреден почистващ и обезмирисяващ препарат за повърхности, замърсени от домашни любимци. Препаратът се предлага готов за употреба. Напръскайте повърхността и изчакайте да подейства няколко минути. След това разтъркайте, изплакнете и подсушете с подходяща кърпа.

След това дезинфекцирайте повърхността с Cleaner for pets Desinfectant – готов за употреба. Нанесете го и оставете да подейства най-малко 5 минути. След това го отстранете с кърпа или измийте повърхността.

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали бързо и лесно да се справите със замърсяванията, оставени от Вашите домашни любимци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

5 × three =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка