Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Как да почистите бялата естествена кожа?

Как да почистите бялата естествена кожа, Ecocleaner

Съдържание


Имате страхотен бял диван от естествена кожа, но не можете да се справите с поддръжката му? Имате деца и домашни любимци, които обичат да го цапат и да Ви създават работа? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем да почистите естествената кожа с лекота?

Kак да почистите бялата естествена кожа от замърсявания и петна?

Сигурни сме, че сте чували поне една или повече домашни рецепти, които трябва да Ви помогнат срещу замърсяванията по бялата кожа. Най-известният метод е с вода и сапун.

Да, звучи изключително лесно. Единственото, което трябва да направите е да разтворите малко сапун в топла вода. Полученият разтвор се нанася внимателно върху засегнатата зона с подходяща мека гъба. След това трябва да изчакате няколко минути и да избършете и подсушите.

Обърнете внимание, че този метод е ефикасен само, ако петното е прясно направено. Ако замърсяването е проникнало в дълбочина, има вероятност да го разнесете в по-голяма зона.

Какво Ви препоръчваме ние от Ecocleaner?

Нашият НОВ почистващ препарат Leather Cleaning e специално създаден за изделия от естествена кожа. С него можете да почистите не само дивана и тапицерията на колата си, но и любимите обувки, чанти и якета.

Обърнете внимание, че с препарата НЕ може да се почиства велур и набук.

Leather Cleaning има уникална формула, която прониква в дълбочина, разгражда замърсяванията БЕЗ да повреди естествената кожа. Изключително е подходящ за почистване на бяла естествена кожа.

Поръчайте Leather Cleaning през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 052 50 40 49

2 Replies to “Как да почистите бялата естествена кожа?”

  1. Ралица Димитрова

    Reply

    Много полезна статия! Обожавам белия цвят и имам много бели обувки от естествена кожа и ми е било много трудно да ги поддържам! Но от както използвам препарата Leather Cleaning се радвам на чисти и снежно бели обувки! Горещо го препоръчвам!

  2. Павел Цветанов

    Reply

    Страхотна статия! Винаги си купувам бели обувки, защото са много лесни за комбинация с други цветове. Всеки знае, че са много трудни за поддържане. Статията ми помогна много и ще пробвам продукта със сигурност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка