Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Как да почистите бялата естествена кожа?

Как да почистите бялата естествена кожа, Ecocleaner

Имате страхотен бял диван от естествена кожа, но не можете да се справите с поддръжката му? Имате деца и домашни любимци, които обичат да го цапат и да Ви създават работа? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем да почистите естествената кожа с лекота?

Вече не е нужно да чакате пролетта, за да почистите дивана! В тази статия ние ще Ви дадем ДВЕ идеи как да почистите бялата естествена кожа от замърсявания и петна.

Сигурни сме, че сте чували поне една или повече домашни рецепти, които трябва да Ви помогнат срещу замърсяванията по бялата кожа. Най-известният метод е с вода и сапун.

Да, звучи изключително лесно. Единственото, което трябва да направите е да разтворите малко сапун в топла вода. Полученият разтвор се нанася внимателно върху засегнатата зона с подходяща мека гъба. След това трябва да изчакате няколко минути и да избършете и подсушите.

Обърнете внимание, че този метод е ефикасен само, ако петното е прясно направено. Ако замърсяването е проникнало в дълбочина, има вероятност да го разнесете в по-голяма зона.

Какво Ви препоръчваме ние от Ecocleaner?

Нашият НОВ почистващ препарат Leather Cleaning e специално създаден за изделия от естествена кожа. С него можете да почистите не само дивана и тапицерията на колата си, но и любимите обувки, чанти и якета.

Обърнете внимание, че с препарата НЕ може да се почиства велур и набук.

Leather Cleaning има уникална формула, която прониква в дълбочина, разгражда замърсяванията БЕЗ да повреди естествената кожа. Изключително е подходящ за почистване на бяла естествена кожа.

Поръчайте Leather Cleaning през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 052 50 40 49

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

five × 3 =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка