Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Интересни факти за почистващите препарати за баня

Интересни факти за почистващите препарати за баня

Съдържание


Много хора споделят, че най-много се затрудняват с почистването на банята. Причините са различни – от постоянната влага, лошата вентилация и образуването на мухъл до наличието на варовик и задържането на замърсяванията между фугите. Тук специалистите съветват да почиствате банята поне веднъж седмично с висококачествени почистващи препарати за баня.

За съжаление, не винаги разполагаме със свободно време и правилните почистващи препарати за баня. Затова в тази статия ще Ви разкрием три мита за почистването на банята и каква е истината за тях.

Три мита за почистването на баня

Мит: Ако банята изглежда чиста и миреше хубаво, значи е чиста.

Факт:  В рекламите на много почистващи препарати за баня се обещава, че те почистват и унищожават всички микроби. Но това в повечето случай е търговски трик. Производителите залагат на това, че Вие няма как да видите с просто око бактериите и микробите. Затова се фокусират изцяло върху почистването на замърсяванията и свежия аромат.

Мит: Почистващите препарати за баня НЕ могат да предизвикат алергии.

Факт: Според последните проучвания все повече алергии и астма са причинени от масовата употреба на силни почистващи препарати. Причината е, че те съдържат много синтетични вещества, токсини и химикали като фосфати и нефтени продукти.

Мит: Екологичните почистващи препарати НЕ почистват добре банята.

Факт: Почистващите препарати за баня на Екоклийнър са не само БЕЗОПАСНИ за природата, но и за здравето на хората и домашните любимци. В тяхното съдържание Не присъстват алергени, фосфати и нефтени продукти.

Открийте своя нов помощник в почистването с Екоклийнър. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49 , ако имате въпроси относно състава и приложението на нашите продукти.

One Reply to “Интересни факти за почистващите препарати за баня”

  1. Полина Тихомирова

    Reply

    Аз не съм съгласна, че екологичните препарати не почистват добре. От както открих препаратите на Ecocleaner се обедих, че са многа ефикасни и в същото време са безопасни. Почистващите препарати за баня на Ecocleaner са много ефикасни в премахването на мръсотия, варовик и други замърсявания от повърхностите в банята. Те имат приятен аромат, който оставя банята свежа и чиста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка