Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Интересни факти за почистващите препарати за баня

Интересни факти за почистващите препарати за баня

Съдържание


Много хора споделят, че най-много се затрудняват с почистването на банята. Причините са различни – от постоянната влага, лошата вентилация и образуването на мухъл до наличието на варовик и задържането на замърсяванията между фугите. Тук специалистите съветват да почиствате банята поне веднъж седмично с висококачествени почистващи препарати за баня.

За съжаление, не винаги разполагаме със свободно време и правилните почистващи препарати за баня. Затова в тази статия ще Ви разкрием три мита за почистването на банята и каква е истината за тях.

Три мита за почистването на баня

Мит: Ако банята изглежда чиста и миреше хубаво, значи е чиста.

Факт:  В рекламите на много почистващи препарати за баня се обещава, че те почистват и унищожават всички микроби. Но това в повечето случай е търговски трик. Производителите залагат на това, че Вие няма как да видите с просто око бактериите и микробите. Затова се фокусират изцяло върху почистването на замърсяванията и свежия аромат.

Мит: Почистващите препарати за баня НЕ могат да предизвикат алергии.

Факт: Според последните проучвания все повече алергии и астма са причинени от масовата употреба на силни почистващи препарати. Причината е, че те съдържат много синтетични вещества, токсини и химикали като фосфати и нефтени продукти.

Мит: Екологичните почистващи препарати НЕ почистват добре банята.

Факт: Почистващите препарати за баня на Екоклийнър са не само БЕЗОПАСНИ за природата, но и за здравето на хората и домашните любимци. В тяхното съдържание Не присъстват алергени, фосфати и нефтени продукти.

Открийте своя нов помощник в почистването с Екоклийнър. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49 , ако имате въпроси относно състава и приложението на нашите продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка