Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Две неща, които забравяте да почистите в кухнята.

Две неща, които забравяте да почистите в кухнята.

Кухнята е там, където магията се случва и не само по празниците, когато у дома се събира цялото семейство. А и ежедневно. Всеки ден в нея приготвяме вкусни ястия, които да споделим с любимите си хора. Но с това идва и проблема с почистването.

Кухненските плотове, мивката и фурната са едни от местата, върху които всеки се съсредоточава при почистването. Но има някой зони, които често остават пренебрегнати. Затова в тази статия ще Ви посочим тези пропуски.

Филтрите на абсорбатора е едно от най-пренегбрегваните места за почистване.

Абсорбаторът се намира точно над фурната. Той помагна за премахването на всички миризми, газове и влага, които се натрупват, докато готвите. Работи ежедневно, понякога и по няколко пъти на ден. Това означава, че неговата вътрешност се замърсява изключително много, а това е предпоставка за развитие на микроби и бактерии.

Съветваме Ви да почиствате филтрите поне 1 път на седмица. Те се свалят лесно и можете да ги сложите в съдомиялната или да ги почистите на ръка с подходящ препарат. Препоръчваме Ви да използвате Zymbiose Liquid.

Тук особеното е, че трябва да сте изключителни нежни при почистването на филтъра, за да не го повредите. Не търкайте силно и не използвайте телена четка или гъба. Заложете на мека кърпа или гъба.

Задната част на хладилника е друга зона, за която никой не се сеща да почисти.

Всички знаем, че е добре поне един път на няколко месеца да се почиства вътрешността на хладилника. Тогава защо всички забравяме задната му част? И колкото и да не Ви се иска, там също се събира много прах и мръсотия.

Затова е важно периодично да се почиства. Също така е добре и да забърсвате и намотките на хладилника, които обикновено се намират отдолу или отзад. Когато те се замърсят, уредът не работи толкова ефективно и няма да поддържа постоянна температура.

Препоръчваме Ви да ги почистите с Home Office Hotel.

С това ще приключим тази статия. И не забравяйте – всяка кухня се нуждае от основно почистване поне веднъж в месеца.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

ten + fourteen =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка