Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Дозировка на перилните препарати

перилни препарати

Замисля ли сте каква е правилната дозировка на перилните препарати? Или и Вие сте от хората, които преценяват на око? А знаете ли, че за белите остатъци от прах по дрехите не е виновна пералната машина, а количеството перилен препарат, които сте сложили?

В тази статия отново ще поговорим за перилните препарати. Но този път ще се фокусираме върху дозировката и от какво зависи правилното изпиране на прането.

Първият и най-важен фактор е количеството на прането. Ако обърнете внимание на Вашата пералня, ще забележите, че тя побира определен обем. Тук е важно да не претоварвате пералнята си с прекалено много пране. Обикновено е добре да я запълните 3/4 от обема, за да могат дрехите да се изперат добре. Същото важи и когато пуснете прекалено малко пране.

Дозировка на перилните препарати - статия

Колко е мръсно прането е също много важен фактор за дозировката на перилните препарати. Колкото по-замърсени са, толкова повече препарат ще трябва да използвате. Така се премахва ефективно мръсотията и предотвратява връщането й върху дрехите.

Твърдостта на водата също влияе на дозировката. За да постигнете по-добри резултати при твърда вода, трябва да се използва по-голяма доза перилни препарати.

И не на последно място, от значение е дали използвате прах за пране или течни перилни препарати. По правило течните детергенти не се отлагат по парнето, дори когато сте препълнили пералнята или водата е твърда.

Ние от Екоклийнър Ви препоръчваме нашите перилни препарати:

С това ще приключим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали да дозирате правилно Вашия детергент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

three × three =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка