Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Безупречна хигиена в индустрията

Безупречна хигиена в индустрията

Работите в сферата на индустрията? Имате проблем със силно замърсените повърхности и неприятните миризми? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем?

Всички са чували, че използването на очистители от разтварящ вид е свързано с дълго и трудно почистване. Те са вредни за околната среда, ТОКСИЧНИ за здравето на човека и могат да увредят почистваната повърхност.

В тази статия ние ще Ви представим алтернативата – INDUSTRIAL и INDUSTRIAL G5.

Препаратите Industrial представляват очистители на водна основа. Принципът им на действие се базира на физическо отделяне на замърсяванията от повърхността БЕЗ протичане на химична реакция. Това е основата разлика между тях и традиционните разтворители. Това ги прави напълно БЕЗОПАСНИ за околната среда, почистваните повръхности и здравето на хората.

При използването на препаратите Industrial и Industrial G5 НЕ е нужно да носите защитни ръкавици, маска или да предпазвате очите си. При попадане на кожата, те не предизвикват химични изгаряния и силни алергични реакции.

индустриален обезмаслител
Industrial-G5-1L почистващ препарат

Най-голямото им предимство е, че имат почистващи и обзмасляващи способности. Отстраняват безупречно природните, технологичните и битовите миризми като природен газ. Свалят статичния заряд всякакви смазки, шлифовъчни и полировъчни пасти.

По тези причини, нашите препарати могат да се използват ефективно върху всякакви повърхности като метал, дърво, гума, пластмаса и текстил, бетон, гума и други. Подходящи са и за многократна употреба за почистване във вибрационни вани.

Всички препарати от серията Industrial НЕ съдържат фосфати и са биологично разградими до 85% за 28 дни.

Това са само част от предимствата на нашите препарати, подходящи за индустрията. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате въпроси. Ние ще Ви разясним как нашите препарати могат да помогнат за безупречната хигена във Вашето предприятие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

 
 
 

3 + 8 =

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка