Facebook Pixel на почистващи препарати Ecocleaner

Безупречна хигиена в индустрията

Безупречна хигиена в индустрията

Работите в сферата на индустрията? Имате проблем със силно замърсените повърхности и неприятните миризми? А знаете ли, че ние от Екоклийнър можем да Ви помогнем?

Всички са чували, че използването на очистители от разтварящ вид е свързано с дълго и трудно почистване. Те са вредни за околната среда, ТОКСИЧНИ за здравето на човека и могат да увредят почистваната повърхност.

В тази статия ние ще Ви представим алтернативата – INDUSTRIAL и INDUSTRIAL G5.

Препаратите Industrial представляват очистители на водна основа. Принципът им на действие се базира на физическо отделяне на замърсяванията от повърхността БЕЗ протичане на химична реакция. Това е основата разлика между тях и традиционните разтворители. Това ги прави напълно БЕЗОПАСНИ за околната среда, почистваните повръхности и здравето на хората.

При използването на препаратите Industrial и Industrial G5 НЕ е нужно да носите защитни ръкавици, маска или да предпазвате очите си. При попадане на кожата, те не предизвикват химични изгаряния и силни алергични реакции.

индустриален обезмаслител
Industrial-G5-1L почистващ препарат

Най-голямото им предимство е, че имат почистващи и обзмасляващи способности. Отстраняват безупречно природните, технологичните и битовите миризми като природен газ. Свалят статичния заряд всякакви смазки, шлифовъчни и полировъчни пасти.

По тези причини, нашите препарати могат да се използват ефективно върху всякакви повърхности като метал, дърво, гума, пластмаса и текстил, бетон, гума и други. Подходящи са и за многократна употреба за почистване във вибрационни вани.

Всички препарати от серията Industrial НЕ съдържат фосфати и са биологично разградими до 85% за 28 дни.

Това са само част от предимствата на нашите препарати, подходящи за индустрията. Свържете се с нас на телефон: 052 50 40 49, ако имате въпроси. Ние ще Ви разясним как нашите препарати могат да помогнат за безупречната хигена във Вашето предприятие.

2 Replies to “Безупречна хигиена в индустрията”

 1. Даниел Йорданов

  Reply

  Със сигурност ще ги пробвам. Ръкавиците и маските са много дразнещи за носене и също така са вредни за здравето. Статията беше много интересна!

 2. Диян Петров

  Reply

  Статията, която ми предоставихте, много ми помогна!. Тя представя интересна и актуална тема за нашето общество – безупречната хигиена в индустрията. Тя правилно подчертава важността на правилната хигиена при производството на храни, фармацевтика, козметика и други индустрии, където качеството на продукта е от жизненоважно значение за здравето на хората.

  Статията изтъква важността на специализираното почистване и дезинфекция на индустриалните помещения и оборудване, както и възможностите за регулярни проверки и анализи, за да се гарантира безопасността и качеството на произведените продукти.

  От моя гледна точка, статията е информативна и предоставя полезни съвети и насоки за тези, които работят в индустриални среди и се занимават с производство на храни и други продукти. Надявам се, че тя ще бъде полезна за всички, които търсят начини да подобрят хигиената и качеството на продуктите си в индустриалната област.
  Статията „Безупречна хигиена в индустрията“ е отличен пример за това как правилната хигиена и дезинфекция могат да се използват за гарантиране на безопасността и качеството на продуктите в индустриалната област. Статията представя важните аспекти на правилното почистване и дезинфекция, които трябва да се спазват, за да се осигури безупречната хигиена в производствените среди.

  Съществуват много причини, поради които правилната хигиена е от съществено значение за индустриалните производители. Най-важното е, че добрата хигиена гарантира, че продуктите, които се произвеждат, са безопасни за консумация и използване. По-специално, когато става дума за производство на храни, лекарства или козметика, правилната хигиена и дезинфекция са критични за предотвратяване на различни заболявания и инфекции.

  Статията въвежда читателя в света на специализираното почистване и дезинфекция, като подчертава важността на правилното обучение и оборудване на персонала. За да се гарантира, че индустриалните помещения и оборудване са безопасни и почистени правилно, трябва да се използват специализирани почистващи продукти и оборудване, като например високочестотни прахосмукачки, почистващи машини за подове, машини за почистване на съдове и други.

  Освен това, статията обяснява важността на редовната проверка и анализ на качеството на водата, която се използва за почистване и дезинфекция. Вода може да бъде носител на много различни видове бактерии, вируси и други замърсявания, които могат да заразят продуктите и да представляват опасност за здравето на хората. Затова е от съществено значение да се гарантира, че водата, която се използва за почистване и дезинфекция, отговаря на определените стандарти за качество и че е подходяща за използване в индустриалните производствени среди.

  Статията посочва също така, че за да се гарантира правилната хигиена в индустриалните помещения, е от съществено значение да се прилагат подходящи процедури за почистване и дезинфекция на всички повърхности, където може да се натрупат замърсявания и бактерии. Тези процедури трябва да се спазват стриктно и да се извършват редовно, за да се гарантира, че повърхностите са безупречно чисти и сигурни за работа.

  Посочвайки всички тези важни аспекти на правилната хигиена в индустрията, статията ни дава ясен обобщен преглед на това, което е необходимо да се направи, за да се гарантира безопасността на произведените продукти. Статията е написана с ясен и лесен за разбиране език, което я прави подходяща за всички, които са заинтересовани от правилната хигиена в индустриалните среди.

  В заключение, статията „Безупречна хигиена в индустрията“ е отличен източник на информация за правилното почистване и дезинфекция в индустриалните производствени среди. Тя представя важните аспекти на правилното почистване и дезинфекция, които трябва да се спазват, за да се осигури безупречната хигиена и безопасност в индустриалните производствени среди. Статията подчертава важността на обучение и оборудване на персонала, редовната проверка на качеството на водата и спазването на правилните процедури за почистване и дезинфекция. Всичко това прави статията много полезен източник на информация за всички, които работят или са заинтересовани от индустриалната производствена среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 
 
 

The product has been added to your cart.

Продължи с пазаруването Количка